roman angol magyar olasz francia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visza

Fogorvosi konzultáció

Consultatie Stomatologica

A konzultáció az első érintkezés, amely létezik maga es a fogorvosi rendelö között.

A konzultációmaga abban tart, hogy mi megvizsgáljuk a maga fogászati egészségi állapotat, ez az egész egy adott protokoll által müködik:

 • létrehozunk egy lapot amelyiken jelölve lesznek az összes adatok a maga fogászati es parodontologiai állapotjának tekintetével szemben az elsö érintekéstöl
 • a fájl rögziteni fogja az adatokat illetve az ön általános egészségi állapotát, a kezeléseket amelyeket követi, és a maga fogászati betegsége rövid történetét
 • a konzultáció magában foglal egy rövid fogápoló információkat amelyeket érdemes használni, és egy fogápoló állapotot (ebböl a szempontbol a mi rendelönk részesit egy ingyenes próbát követően a plakk öszegének, következőnként kapnak egyes fogápoló iránymutatást is)
 • ha a helyzet megállapitsa, fogív nyomot veszünk azzal a tervel, hogy a fogászati vizsgálat modellekbeállítását készitsük, igy megtudjuk állapitani a fogászati kezelés tervet
 • egy fájl létrehozása a kezelés költségeivel amelyet el kell végezni (részletes minden eljárással amelyet végre kell hajtani)
 • ha egy sürgősségi ellátás szükséges ez meglesz az első látogatása alatt a konzultáció után.
 • további vizsgálatokat fogunk javasolni maga számára, például X-sugarakat, (ha szükséges)
Visza

Fogászati ellátás

Terapie Odontala

Az odontoterápia (fogászati kezelés) a kezelése a fogszuvasodásnak.

A fogorvos meg fogja határozzni a kár mértékét a fogszuvasodás miatt, és meg fogja javasolni a leghatékonyabb kezelést a maga fogászati sérüléséhez.

Leggyakrabban a fogszurasodások  a rágó fogak felületén alakulnak ki, fogak gödrében, de néha a kevésbé látható helyén a fogaknak is,a kapcsolattartó közötti fogak szintjén is.

Általában szükséges, hogy vegyenek részt a fogászati ellenőrzésben 2-szer évente. Csak így lehet felfedezni a korai szuvas elváltozásokat. A fogszuvasodás kimutatása korai szakaszában garantálja a gyorsabb feldolgozást. Minél korábban észlelhető a szuvasos elváltozás, annál nagyobb a valószínűségg az alapvető fog tartása (az idegekkel).

Ha még nem jártak el az orvoshoz rendszeresen, jöjjenek azonnal amikor észreveszik az első jelét a fog színváltozásának a fog felszínén, vagy a fogak érzékenységét.

A mi rendelönk variáls anyagokat nyújt a kiszuvasodás kezelésére, amelynek célja hogy a kezelés tartós, hosszú távú, valamint fiziognómiai is legyen, a megjelenés is nagyon fontos a mi pácienseink számára.

Általunk használt anyagok a néhány új felemelkedő anyagok fogorvosi téren és lehetővé teszik számunkra, hogy garanciát kínáljunk az összes korona restaurációkra (tömések) legalább két évig.

Visza

Endodoncia

Endodontia

Egy fog sikeres kezelése általában a fogak gyökere helyes kezeléséböl áll.

A hosszú távú kezelésekhez rezisztens rotációs tűkket használunk, amelyek lehetővé teszik jelentős bővítését a gyökércsatornáknak abban, hogy eltávolítsák azoknak az összes tartalmát (a fog idegi vagy idegkárosodás származó fertőző termékek eredményeként a korábbi fertőzésektöl).

A gyökértömés egy másik fontos szakasz sikeres endodontikus kezelésre. A mi rendelönkben több technikát használunk a fogak gyökerének a töméséhez.

Visza

Fogpótlások

Protetica

Minden elveszett vagy sérült fogak helyreállítása érdeke az, hogy azonos legyen a fog előző formájával. A fogpótlások a hiányzó fogak cseréjet jelentik, de a a fogszuvasodástol károsított fogak restaurálását koronákkal is.

Az ilyen kezelés hiányzása befolyásolja a rágást, ami hosszú távon az általános egészséget is be fogja folyásolni. Ezen túlmenően az ilyen kezelés elhalasztása bevon több fogat a végleges helyreállítástol, mert a szomszédos fogak időn át változtatják a helyzetüket (vándorolnak).

A rendelönkben megtalálja a legváltozatosabb és modern protéziseket, ortopédiai eszközöket (kerámia koronák, hidak, csontváz protézisek stb.), a felhasznált anyagok nagyon jó minőségűek. A kezelés célja a fogak esztétikai helyreállítása, de a paciens rágásának a helyreállítasa és néha a vokális traktus helyreállítasa is, ami néha elveszett a foghiány miatt.

Teljes kerámia korona és kerámia korona cirkónium alapon

Kivételes esztétikai elvárásoknak végrehajtására csinálunk kerámia koronákat, vagy cirkónium alapon teljes kerámia koronákat. Ezen a módon nem lesz problémaja a fogíny színváltozássaval, ami néha előfordul a fém-kerámia koronáknal;a fogak a természetes fogak hasonlitásához fognak térni.

Visza

Dento-alveoláris sebészet

Chirurgie dento-alveolara

Rendelönk fogászati alveoláris sebészet induló szolgáltatást ajál, elkezdve a legegyszerűbb eljárással, fogorvosi kitermelés, de a bonyolultabb ortopédiai manőverekkel is : foghúzás (szemfogak, bölcsességfogak), apikális resectio,  alveoláris gerinc szabályozása.

Mindezek az eljárások végzödnek a legjobb minőségű érzéstelenítés alapján, amely lehetővé teszi az összes sebészeti beavatkozásokat fájdalom nélkül.

Tájékoztatást és iránymutatást követő kezelésekket fogunk ajánlani, hogy megoldjuk a fogak hiányat.

Visza

Parodontológia

Parodontologia

A fogágybetegség érint egyre több pacienset.

Fogágybetegség különböző formái a korábbi meghatározzása(felszínes marginális parodontitis , parodontális tályog, parodontitis) és korai kezelésse eredményeképpen a fognak a hosszú távú megőrzését, jelenti, biztosítva számukra az egészséges szövet támogatását.

A fogágybetegség első tünete okoztatva van a fogínyvérzéstöl, ami kezdöleg fogmosáskor tűnik, aztán lehet spontán megjelenésse is. Ennél a pontnál tart az első lépés a fogágybetegség kezelésére, vagyis a fogkő méretezés.

A méretezés ultrahangokkal történik, egy teljesen fájdalommentes eljárás, amit meg kell ismételni minden hat hónapban. Ha a fogágybetegség telepítve van már komplex kezeléseket lehet követni, a műtét javíthatja a csontok állapotát, és a gyökér állapotát is, csökkentheti a parodintitits fogak mobilitásat: flap műtét, gyökér alatti operálás.

ÚJ: Neypulpin kezelés egy injekciós kezelés, amely növeli a parodintitis fogak stabilitásat és megakadályozza a fogágybetegség alakulását. Ez a kezelés nyolc injekcióbol áll, amelyek 2-2 nap alatt kel beadni. Egy kiegészítő kezelés egyéb parodontális kezelésekhez.

Visza

Implantológia

Implantologia

Az implantátummal lehetővé válik egy új gyökér a elvesztett fognak a helyébe.

Az implantátumok javasoltak azoknak  a pacienseknek, akik elvesztették egy ,több vagy teljes fogsorukat, hogy hozzájáruljunk a teljes fogpótlás stabilizásához. Az implantátum az ideális megoldás a pacienseknek, akik véletlenül elvesztették a fogukat (általában a fiatalok amelyek részt vesznek különböző sportokban).

Az implantátumi kezelés két szakaszból áll:

 • első lépés, műtéti úton fogpótlást csinálunk, a fog helyett beteszük az implantátumot
 • a második szakaszban, követően a kezelést az új fogat rögzítése (protézis fázis).

Ez a műtéti szakaz az implantátum behelyezéséből áll, a felső vagy a mandibuláris állcsontba, helyi érzéstelenítéssel.

A paciens követően az általános és helyi gyulladáscsökkentő kezelést követi, és általában a következő napokba megjelenkezik a fogorvoshoz, majd 10 nap után a varratokat eltávolítása miatt.

A titán implantátum dupla sterilizált, és egy speciálisan kezelt felületes, hogy megkönnyítse a gyorsabb osteointegrálást.

Ez a műtétes szakasz után következik a gyógyulási idő (Osseointegrálás), amely úgy átlagosan 3-4 hónapig tart,következően majd folytassa a munka következő szakaszát.

A fogpótlás, az  amely utal, az implantátummal, sikerül a fognak a restaurálása. Ebben a szakaszban egy pivot kerül rögzítésre a tömésbe, amely titánbol áll, valamint mint az implantátum, erre rá teszük annak a fognak a koronáját.

Nem lehet kezelni implantologiaba a következő pacienseket:

 • Gyermekek a növekedési időszakban
 • Felnőttek, akiknek súlyos egészségügyi problémájuk van (vérbetegségek, csontbetegségek, csontritkulás, súlyos szív-térítés nélküli betegségek)
 • A  kábítószerfüggő paciensek

A dohányzók képviselnek relatív ellenjavallatot, az ajánlott, hogy csökkentsék le a napi cigaretták számját.

A kezelt paciensek implantátumokkal rendszeresen kell ellenőrizzek a fogorvosnál a megelőző kezeléseket.

Néha azért, hogy be tudjunk tenni egy tömést szükség  van további műtétre, mennyiségű és minőségű csontnak a javitására, például az arcüreg emeléséhez, amikor az arcüreg jól van képviselve, és a csont címer magassága túl kicsi ahhoz, hogy be tudjuk helyezhetni a tömést.

Az orvos tájékoztatja Önt arról, hogyha szükség van ilyen beavatkozásokra. Ebben az esetben a változatos a kezelés ideje.

Visza

Gyermek fogászat

Pedodontia

A mi rendelönk kezeléseket ajál a gyermekek számára, a gyerekek fogászati egészségügyi ellátása egyik prioritása a rendelönknek.

A gyermekeknek 6-12 év között vegyes fogazatuk van (tejfogak és állandó fogak), melynek során sok fogszuvasodások alakulhatnak ki; a gyermekek gyakran nem praktizálnak egy helyes fogmosást, most föleg édesség és édesített gyümölcslé fogyasztása elég magas. A gyermek fogai nagy cellulóz kamrát tartalmaznak, így az ideg nagyon közel van a fogak felszinéhez, ezért, látszólag egy kis fogszuvasodás is nagyon gyorsan fejlődhet, ami veszteséget okozhat az idegnek.

Ezért fontos, hogy hozzák a gyermekeket fogászati vizsgákra akkor is, ha nem figyel meg semmi fog szinezetet vagy fogfájás jelet.

Ne hanyagolják el a tejfogakat, kell kezelni öket, még akkor is, ha fognak változni.

A hajlamos gyermekek fogszuvasodásra részesülhetnek a gödrök és állandó fogak tömitésével. Így az állandó fogak védelmezetek, különösen, amikor azok a tejfogakkal vannak a szájban.

Visza

Profilaxis

Profilaxie

Látogasson el a fogorvoshoz 2-szer egy évben, ez segít fenntartani egy jó fogászati egészséget.

A méretezés és a szakmai fogmosás legalább egyszer egy évben szükséges a felnőtt pacienseknek.

Gyermekek részesülhetnek helyi fluorizálásal, állandó fogak töméséhez.

A mi klinikánk tájékoztatást nyújt , szükséges  kezelésekkel magának. Mi megcsengetjuk magát, és javasoljuk, mikor itt az ideje, hogy visszatérjen hivatalosan egy fogászati méretezőre, vagy egy profi takarításre. Így tartsák meg a fogak és az íny jó állapotát.

Visza

Kozmetikai fogászat

Cosmetica dentara

A fogak fogfehérítése a leggyakoribb kért kozmetikai fogászat a paciensektöl.

A professzionális fehérítés a meglévő foltokat eltávolítja a fogak szintjéről. A dohányozó pacienseknek is, meg azoknak akiknek a fogai szinezeteket tartalmaznak a gyógyszerektöl, azoknak is ajánlva van a fogfehérités.

A fogfehérítés, nem folyásolja be a fog szerkezetét,  és tálcák alapján készül.

A fehérítő kezelés fogászati rendelöen történik. A fogak 14 árnyalattal fehéritettek, és az eredmény tart hosszú idön át. Fogorvosi tetoválások vannak azok a kis kövek, amelyek a fogak felszínére tapadnak Rengeteg ilyen ékszert lehet választani. Ezek az ékszerek nem kárositják a fogat.

Kínálunk három év garanciát;vállalunk bármilyen fogászati ékszerek alkalmazását.

Különleges esetekben, mikor szükséges egy speciális esztétikai fogászati kezelés tehetünk kerámia koronák, így színe és alakja által bemutatunk Önnek egy esztetikus mosolyt.