limba romana limba engleza limba maghiara limba italiana limba franceza

Bine ati venit

Cu o experienta de peste 16 ani, Cabinetul Stomatologic Dr Bobos Diana ofera lucrari si tratamente stomatologice de calitate ireprosabila la preturi avantajoase. Materialele pe care le folosim sunt de inalta calitate si corespund ultimelor standarde internationale.

Deoarece la o consultatie medicul stomatolog poate depista afectiuni dentare in stadiu incipient, la acest cabinet, pacientii beneficiaza de consultatie dentara GRATUITA.

Sunati pentru programare: 0740 874 087

 

fatete ceramice

Zambet de 5 stele, cu ajutorul fatetelor dentare

Promotia curenta 1350 lei

doar 900 lei

zambet de 5 stele albire dinti cluj napoca dentalcabzambet de 5 stele albire dinti cluj napoca dentalcabzambet de 5 stele albire dinti cluj napoca dentalcabzambet de 5 stele albire dinti cluj napoca dentalcabzambet de 5 stele albire dinti cluj napoca dentalcab

Programeaza-te chiar acum!

+4 0740 874 087

Fatetele dentare sunt o optiune pentru un zambet perfect. Se realizeaza cu ajutorul tehnologiei computerizate CAD-CAM, eliminand posibilele erori umane, astfel asigurand un rezultat perfect, din punct de vedere estetic si calitativ. Nu exista dezavantaje evidente de mentionat, singurul minus pentru fatetele dentare fiind faptul ca nu se pot aplica in toate cazurile ( pe toti dintii ). Materialele premium utilizate ( ceramica Emax, oxid de zirconiu) sunt excelente prin prisma faptului ca nu se pigmenteaza in timp, fiind durabile, pastrandu-si nuanta de alb de-a lungul timpului, fiind si foarte prietenoase cu tesuturile invecinate ( gingiile). Fatetele realizate din compozit, unul dintre dezavantaje este reprezentat de faptul ca acestea sunt supuse pigmentarii, compozitul fiind un material poros, spre deosebire de ceramica. Pentru oricare dintre variantele de fatete dentare este bine de mentionat ca zona aplicarii poate prezenta o sensibilitate redusa, cu o durata de cateva zile, in urma procedurii.

Programeaza-te chiar acum!

+4 0740 874 087