limba romana limba engleza limba maghiara limba italiana limba franceza

 

 

 

 

 

 

Dinti portelan pret

 

 

Dinti portelan pret

Pret 420 lei

zambet de 5 stele albire dinti cluj napoca dentalcabzambet de 5 stele albire dinti cluj napoca dentalcabzambet de 5 stele albire dinti cluj napoca dentalcabzambet de 5 stele albire dinti cluj napoca dentalcabzambet de 5 stele albire dinti cluj napoca dentalcab

La DentalCab iti oferim cele mai bune solutii pastrand un raport calitate-pret exceptional.

Utilizam cele mai inalte tehnologii pentru toata gama de coroane dentare: ceramica, metalo-ceramice, integra ceramice, ceramica pe oxid de zirconiu.

Programeaza-te chiar acum!

+4 0740 874 087

 

Sunteti in cautarea unui cabinet stomatologic din Cluj-Napoca care sa va ofere servicii profesionale pentru Dinti portelan pret? La Dental Cab gasiti solutia potrivita, va oferim o gama variata de coroane dentare, la un pret special! In plus, consultatia este absolut gratuita. Pentru o programare va rugam sa ne contactati telefonic la +4 0740 874 087.

Coroanele dentare pe suport de zirconiu sunt realizate prin frezare computerizata (procedeu CAD-CAM sau frezare prin comanda numerica) si sunt extraordinare din punct de vedere estetic. Asadar protezarea folosind suportul de zirconiu nu rezolva doar o problema functionala, lasand partea estetica pe seama altor proceduri de infrumusetare a zambetului, ci reprezinta in sine o solutie estetica de acoperire a implantului dentar sau a unui dinte incomplet. 

Desi este inca un material destul de scump si mai putin accesibil, Zirconiul are multe avantaje:

Este foarte rezistent la fortele masticatorii si uzura, fara risc de fractura. Pe lânga faptul ca este foarte durabil, are si o culoare alba si o foarte buna transluciditate asemanatoare dintilor naturali, ceea ce il face si un material foarte estetic. Prin absenta structurii metalice interne, lumina trece prin material similar trecerii prin dintele natural si este reflectata la fel, ceea ce este foarte important in cazul restauratiilor frontale.

 

 

Cate tipuri de coroane dentare exista si care sunt cele mai bune?
Exista diferite tipuri de coroane dentare in functie de materialul din care sunt realizate:
coroane dentare din compozit | coroane dentare metalo-ceramice | coroane dentare integral ceramice | coroane dentare din zirconiu
Cele mai noi tipuri de coroane dentare cu o estetica net superioara, rezistenta si durabilitate sunt coroanele integral ceramice si coroanele din zirconiu.
Exista si coroane dentare CAD/CAM. Acestea sunt realizate cu ajutorul celei mai noi tehnologii computerizate, numita CAD-CAM (Computer Assisted Design – Computer Assisted Manufacture). Cu ajutorul ei, coroanele dentare (din ceramica sau zirconiu) sunt gata intr-un timp foarte scurt.

Programeaza-te chiar acum, sa gasim cea mai potrivita solutie si pentru tine!

+4 0740 874 087