limba romana limba engleza limba maghiara limba italiana limba franceza

Bine ati venit

Cu o experienta de peste 16 ani, Cabinetul Stomatologic Dr Bobos Diana ofera lucrari si tratamente stomatologice de calitate ireprosabila la preturi avantajoase. Materialele pe care le folosim sunt de inalta calitate si corespund ultimelor standarde internationale.

Deoarece la o consultatie medicul stomatolog poate depista afectiuni dentare in stadiu incipient, la acest cabinet, pacientii beneficiaza de consultatie dentara GRATUITA.

Sunati pentru programare: 0740 874 087

 

Costul unui implant dentar - Dental CabSunteti in cautarea unui cabinet stomatologic din Cluj - Napoca care sa va ofere servicii profesionale pentru un implant dentar ? La Dental Cab gasiti solutia profesionala, oferita cu profesionalism de dr. Diana Bobos, la un pret special! In plus, consultatia este absolut gratuita. Pentru o programare va rugam sa ne contactati telefonic la +4 0740 874 087.

 

Va intrebati care este costul unui implant dentar ? Cat costa un implant dentar ? Preturile care sunt prezentate pe internet sunt foarte variabile, de la cate sute de euro ( 300-400) pana la peste 1.000 de euro. Oare de ce aceasta diferenta imensa ? Care sunt tratamentele ori manopera care costa pana la peste 600 de euro pentru un implat dentar ? Nu stim! Da, chiar nu stim.  La Dental Cab avem preturile afisate, exista si exceptii, insa sunt foarte rare, in cazurile in care este nevoie de ajutor medical pentru stimularea osteo-sintezei ori chiar grefe de os, pentru a avea suficient material osos pentru ca implantul sa reziste. In cazul in care va intrebari care sunt costurile unui implat dentar, va putem spune ca in cazul nostru, la Dental Cab, nu avem costuri ascunse si cu siguranta nu platiti dvs brandul, ori mai bine spus reclama pe care cabinetul o realizeaza. Ne place sa ne primim pacientii cu caldura si ne place sa credem ca din momentul in care un pacient paseste in cabinetul nostru ne devine prieten. Prietenii se ajuta, prietenii nu se mint. Suntem aici ca sa devenim prieteni. Vrei asta ? Ne poti contacta telefonic la numarul: +4 0740 874 087 ori prin email la office@dental-cab.ro