limba romana limba engleza limba maghiara limba italiana limba franceza

 

 

 

 

 

 

albire dinti laser cluj napoca dentalcab

 

 

Coroana dentara zirconiu.

Pret 900 lei

zambet de 5 stele albire dinti cluj napoca dentalcabzambet de 5 stele albire dinti cluj napoca dentalcabzambet de 5 stele albire dinti cluj napoca dentalcabzambet de 5 stele albire dinti cluj napoca dentalcabzambet de 5 stele albire dinti cluj napoca dentalcab

La DentalCab iti oferim solutii pastrand un raport calitate-pret exceptional.

Utilizam inalte tehnologii pentru toata gama de coroane dentare: ceramica, metalo-ceramice, integra ceramice, ceramica pe oxid de zirconiu.

Programeaza-te chiar acum!

+4 0740 874 087

 

Sunteti in cautarea unui cabinet stomatologic din Cluj-Napoca care sa va ofere servicii profesionale pentru coroane dentare ieftine? La Dental Cab gasiti solutia potrivita, va oferim o gama variata de coroane dentare, la un pret special! In plus, consultatia este absolut gratuita. Pentru o programare va rugam sa ne contactati telefonic la +4 0740 874 087.

 

Coroanele dentare pe suport de zirconiu sunt realizate prin frezare computerizata (procedeu CAD-CAM sau frezare prin comanda numerica) si sunt extraordinare din punct de vedere estetic. Asadar protezarea folosind suportul de zirconiu nu rezolva doar o problema functionala, lasand partea estetica pe seama altor proceduri de infrumusetare a zambetului, ci reprezinta in sine o solutie estetica de acoperire a implantului dentar sau a unui dinte incomplet. 

 

Deşi este încă un material destul de scump şi mai puţin accesibil, Zirconiul are multe avantaje:

Este foarte rezistent la forţele masticatorii şi uzură, fără risc de fractură.

Pe lângă faptul că este foarte durabil, are şi o culoare albă şi o foarte bună transluciditate asemănătoare dinţilor naturali, ceea ce îl face şi un material foarte estetic. Prin absenţa structurii metalice interne, lumina trece prin material similar trecerii prin dintele natural şi este reflectată la fel, ceea ce este foarte important în cazul restauraţiilor frontale.

 

 

 

 

 

Tipuri de lucrari dentare din Zirconiu


Lucrarile de Zirconiu pot fi de doua feluri:

• Integral realizate din Zirconiu, cel mai des folosite pentru zona laterala, datorita rezistentei foarte crescute la fortele mai mari din aceasta zona.

• Schelet din Zirconiu cu strat de ceramica aplicata peste, ce ofera o transparenta si estetica ideala pentru zona frontala si vizibila a cavitatii bucale.

coroane dentare din oxid de zirconiu
Situatiile în care ceramica aplicata pe Zirconiu sare sau se fractureaza sunt extrem de putine, datorita aderentei crescute a acesteia pe structura interna comparativ cu lucrarile clasice pe suport metalic.

 

Programeaza-te chiar acum!

+4 0740 874 087