p

limba romana limba engleza limba maghiara limba italiana limba franceza

Bine ati venit

Cu o experienta de peste 16 ani, Cabinetul Stomatologic Dr Bobos Diana ofera lucrari si tratamente stomatologice de calitate ireprosabila la preturi avantajoase. Materialele pe care le folosim sunt de inalta calitate si corespund ultimelor standarde internationale.

Deoarece la o consultatie medicul stomatolog poate depista afectiuni dentare in stadiu incipient, la acest cabinet, pacientii beneficiaza de consultatie dentara GRATUITA.

Sunati pentru programare: 0740 874 087

 

Cel mai bun implant dentar - Dental CabSunteti in cautarea unui cabinet stomatologic din Cluj-Napoca care sa va ofere servicii profesionale de implantologie ? Va intrebari care este cel mai bun implant dentar ? In functie de nevoia dvs, puteti opta pentru diverse structuri si materiale din care este realizat. La Dental Cab gasiti solutia profesionala, indiferent de decizia dvs, noi va oferim informatii complete, clare si va asistem in luarea celei mai bune decizii, astfel incat satisfactia rezultatului final sa fie deplina, fara a va afecta in mod negativ din punct de vedere financiar. Pentru o programare va rugam sa ne contactati telefonic la +4 0740 874 087.

Cel mai bun implant dentar a devenit un "must have" al vietii cotidiene pe care o ducem. Cu totii ne dorim sa avem parte de o dantura sanatoasa, insa cand aceasta a suferit modificari, avem o solutie la indemana, putem opta pentru un implant dentar. Implanturile dentare sunt de diverse tipuri si fiecare dintre ele ofera anumite beneficii. La cabinetul stomatologic Dental Cab puteti opta pentru implanturi MIS, coroane metalo-ceramice, coroane din oxid de zirconiu. Coroana dentara din zirconiu se aseamana cel mai mult cu dintele natural. Zirconiul devine treptat materialul de electie pentru fabricarea coroanelor dentare artificiale pentru ca este un material foarte dur ce este capabil sa reziste uzurii din cavitatea orala. Din punct de vedere estetic zirconiul este translucid. De aceea o coroana dentara din zirconiu va reflecta lumina intr-un mod similar dintilor naturali. Mai mult zirconiul este unul dintre cele mai biocompatibile materiale destinate obtinerii coroanelor dentare. Va intrebati care este cel mai bun implant dentar ? Cat costa un implant dentar bun ? Preturile care sunt prezentate pe internet sunt foarte variabile, de la cate sute de euro ( 300-400) pana la peste 1.000 de euro. Oare de ce aceasta diferenta imensa ? Care sunt tratamentele ori manopera care costa pana la peste 600 de euro pentru un implat dentar ? Nu stim! Da, chiar nu stim.  La Dental Cab avem preturile afisate, exista si exceptii, insa sunt foarte rare, in cazurile in care este nevoie de ajutor medical pentru stimularea osteo-sintezei ori chiar grefe de os, pentru a avea suficient material osos pentru ca implantul sa reziste.

Ne place sa ne primim pacientii cu caldura si ne place sa credem ca din momentul in care un pacient paseste in cabinetul nostru ne devine prieten. Prietenii se ajuta, prietenii nu se mint. Suntem aici ca sa devenim prieteni. Vrei asta ? Ne poti contacta telefonic la numarul: +4 0740 874 087 ori prin email la office@dental-cab.ro