limba romana limba engleza limba maghiara limba italiana limba franceza

Bine ati venit

Cu o experienta de peste 16 ani, Cabinetul Stomatologic Dr Bobos Diana ofera lucrari si tratamente stomatologice de calitate ireprosabila la preturi avantajoase. Materialele pe care le folosim sunt de inalta calitate si corespund ultimelor standarde internationale.

Deoarece la o consultatie medicul stomatolog poate depista afectiuni dentare in stadiu incipient, la acest cabinet, pacientii beneficiaza de consultatie dentara GRATUITA.

Sunati pentru programare: 0740 874 087

 

Cabinet stomatologic Cluj Napoca - Dental CabSunteti in cautarea unui cabinet stomatologic din Cluj-Napoca care sa va ofere servicii profesionale pentru dantura dvs ? La Dental Cab gasiti solutia profesionala, oferita de Dr Diana Bobos, la un pret special! In plus, consultatia este absolut gratuita. Pentru o programare va rugam sa ne contactati telefonic la +4 0740 874 087.
Activitatea cabinetului stomatologic Dental Cab din Cluj Napoca cuprinde servicii de diagnostic si tratament stomatologic si anume: stomatologie generala, stomatologie pediatrica, ortodontie, chirurgie oro-dentara, implantologie dentara, protetica dentara, profilaxie si cosmetica dentara, asigurate si garantate la cel mai inalt nivel de performanta si profesionalism.
Dental Cab din Cluj-Napoca va ofera servicii stomatologice de preventie si tratament moderne la cele mai inalte standarde profesionale. Suntem permanent preocupati de noua tehnologie in ceea ce priveste tratamentul stomatologic.